WorkNetPeople Agjenci

Ftojmë të gjithë agjencitë e rekrutimit nga Evropa dhe veçanërisht nga Ballkani të bashkëpunojnë me ne si partner në ofrimin e mundësive për praktika ndërkombëtare për studentët. Work Net People ka një rrjet të gjerë studentësh nga shumë vende dhe zyra të vendosura në disa prej tyre, si në Shqipëri, Serbi, Maqedoni, etj. Ne gjithashtu bashkëpunojmë me shumë hotele që kërkojnë praktikantë të talentuar nga Gadishulli Ballkanik. Angazhimi ynë për të ofruar një përvojë cilësore si për studentët ashtu edhe për punëdhënësit na ka dhënë ne një reputacion të mirë në këtë industri. Duke bashkëpunuar me ne, agjencia juaj do të ketë akses në rrjetin tonë të hoteleve dhe do të ketë oportunitetin të na mbështesë në ofrimin e mundësive sa më të mira për studentët. Ky bashkëpunim jo vetëm që do të ndihmojë agjencinë tuaj të ofrojë përvoja të vlefshme për studentët, por gjithashtu do ju ndihmojë të zgjeroni shtrirjen e biznesit tuaj dhe të ndërtoni një emër të mirë. Ne dëshirojmë ta diskutojmë më gjerë këtë partneritet me ju dhe të eksplorojmë se si mund të punojmë së bashku për të përfituar të dyja organizatat tona. Nëse jeni të gatshëm të punoni krah për krah me një kompani rekrutimi të avancuar si ne, jeni më se të mirëpritur të aplikoni. Na kontaktoni përmes platformës për t’u njohur me mundësitë që do t’ju jepen dhe kushtet e bashkëpunimit. Ne presim një partneritet produktiv.
 

Informacion për agjencitë

Work Net People ka një rrjet të gjerë studentësh nga shumë vende dhe zyra të vendosura në disa prej tyre, si në Shqipëri, Serbi, Maqedoni, etj. Nëse jeni një kompani rekrutimi me bazë në një nga këto vende ose nga një vend tjetër evropian, na kontaktoni përmes platformës tonë për t’u njohur më tepër me mundësitë tuaja dhe kushtet për bashkëpunim. Ne presim një partneritet produktiv.
This site is registered on wpml.org as a development site.